Eersel – Twee motorrijders zijn zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto in Eersel. Beide slachtoffers reden rond vijf uur achter elkaar en werden op de Stokkelen door een tegemoetkomende auto geschept. De bestuurder van deze auto reedt op de verkeerde weghelft en heeft de motorrijders over het hoofd gezien. Beide motorrijders kwamen ten val waarbij ze botbreuken opliepen. Drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen. De brandweer van Eersel werd eveneens gealarmeerd om assistentie te verlenen. De politie sloot de Stokkelen, de doorgaande weg van Eersel richting Bergeijk, volledig af voor al het verkeer. Nadat de slachtoffers waren gestabiliseerd werden ze per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de personenwagen raakte niet gewond en is door de politie ter plaatse aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie heeft een onderzoek verricht om de juiste toedracht te achterhalen.

Foto’s: Paul van Woerkum

© 2019, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.