Bladel – Op woensdagmiddag rond 17.30 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op De Hoeven N284 in Bladel. Een auto die richting Reusel reed, kwam door nog onbekende oorzaak aan de tegengestelde kant van de weg terecht. De auto klapte tegen een boom en kwam tot stilstand op zijn dak. Een tegemoetkomende vrachtwagen kon hem nog net ontwijken, maar de auto erachter de vrachtwagen klapte vervolgens op de auto. De brandweer, politie, en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Twee bestuurders raakte gewond en een van hen moest mee naar het ziekenhuis. De N284 is 1,5 uur afgesloten geweest voor al het verkeer. De opgeroepen traumahelikopter hoefde niet te landen. De twee auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.

Foto’s Berry van Gaal

© 2019, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.