Reusel – Bij een frontale botsing op de Postelsedijk in Reusel is vrijdagavond een flinke ravage ontstaan. Een bestuurder van een bestelwagen geraakte door aquaplanning van de weg, schampte een boom en botste vervolgens frontaal tegen een tegemoetkomende personenauto aan met vier inzittenden. De personenauto werd hierbij zwaar beschadigd terwijl de bestelbus aan een zijde opengereten werd in een sloot tot stilstand kwam. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling werd naast de brandweer van Reusel ook de hulpverleningswagen van de brandweer Eersel ter plaatse gestuurd. Deze kon echter halverwege omdraaien omdat bij aankomst van de first responders van de brandweer Reusel iedereen al uit het voertuig was. Drie ambulances kwamen ter plaatse, eentje daarvan uit het Belgische Arendonk omdat de aanrijding vlak voor de grens had plaatsgevonden. Uiteindelijk kwam iedereen met de schrik vrij en werd een persoon behandeld voor lichte verwondingen. Beide voertuigen raakten total-loss en moesten worden weggesleept.

Foto’s: Berry van Gaal en Paul van Woerkum

© 2019, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.