Valkenswaard – In de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.30 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Maaij in Valkenswaard. Een bestuurder die vanuit Bergeijk richting Valkenswaard reed klapte met hoge snelheid tegen een boom. Door die klap brak de boom doormidden en belande de bestelbus op zijn zijkant. De bestuurder die zelf uit zijn bus kon klimmen is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie wilde niet vertellen waarom hij is aangehouden. De ravage op de weg en fietspad was groot. Stukken boom en onderdelen van de bestelbus lagen over de weg. De bus is door een berger meegenomen. Later zal de gemeente van Valkenswaard de boom opruimen, en de olie die over de weg stroomde zal  ook opgeruimd worden. De man heeft erg veel geluk gehad dat hij er met lichte verwondingen vanaf gekomen is.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.