Bij een aanrijding op de A67 onder Eersel zijn dinsdag laat in de middag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde nadat een bestuurder van een personenwagen een file te laat opmerkte en met hoge snelheid hierop inreed. Een andere personenwagen werd hierbij achterop een vrachtauto gedrukt. De brandweer van Hapert en Eersel alsmede vier ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ten tijde van dit ongeval gebeurde er verderop ter hoogte van Eindhoven een tweede aanrijding. Bij deze aanrijding, waarbij twee vrachtauto’s en een personenwagen betrokken waren, viel een dode. Door deze aanrijdingen ontstond er een verkeerschaos rondom Eindhoven en Eersel.
Foto’s: Paul van Woerkum

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.