BLADEL – Bij een brand op Camping De Achterste Hoef in Bladel zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen. De brand woedde in een caravan. De slachtoffers zijn een man (77)en een vrouw (70)┬áuitApeldoornDe brand brak rond 03.00 uur uit.Hulpdiensten waren volgens de politie snel ter plaatse, maar de twee slachtoffers waren toen al overleden. Zondagmorgen om 08.00 uur volgt nog een onderzoek naar de oorzaak van de brand, maar het lijkt volgens de politie te gaan om een technisch mankement.De campinggasten die op het betreffende veld stonden, ongeveer 35 personen zijn door de politie en medewerkers van de camping opgevangen in de kantine. De campinggasten die dicht bij de brand kampeerden, konden vannacht niet meer teruggaan naar hun caravan. Ze moesten elders op de camping de nacht doorbrengen.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.