DUIZEL – De bliksem is donderdagmiddag ingeslagen bij een vrijstaande woning aan de Meer in Duizel. Een vrouw was alleen thuis toen dat gebeurde en is enorm geschrokken. Ze raakte niet gewond. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en hoogwerker omdat er brand zou zijn ontstaan maar daarvan bleek geen sprake.De schade aan het huis is groot. Aan de buitenkant is te zien dat het dak en de schoorsteen zijn vernield, het is niet bekend hoe groot de schade binnen in de woning is. De brandweer heeft met de hoogwerker de resterende losse delen naar beneden gehaald zodat die niet nog kunnen vallen. Stichting Salvage is opgeroepen om namens de verzekeraar van de bewoonster de eerste maatregelen zoals een noodafdichting van het dak te nemen.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.