BLADEL – Een 55-jarige man is zondagavond overleden in zijn huis aan de Jacques Perklaan in Bladel. Daarna brak brand uit. Omdat niet duidelijk is wat er precies gebeurd was, heeft de politie onderzoek gedaan. De brand brak uit rond 18.30 uur. Bijna drie uur later kwam de politie met een waarschijnlijk scenario. De man stond te koken toen hij onwel werd. Hij is in de keuken overleden, terwijl de pan nog op het vuur stond. Die vloog vervolgens in brand. De man werd door de brandweer naar buiten gehaald. In de voortuin is nog geprobeerd om hem te reanimeren. Hij was echter al overleden. Het vuur was snel onder controle. Na het blussen zijn een forensisch arts en de technische recherche het huis ingegaan om de situatie te onderzoeken. De politie wilde zeker zijn dat een misdrijf kon worden uitgesloten. Inmiddels is duidelijk dat dat inderdaad niet aan de orde was.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.