Eersel – Bij een aanrijding tussen twee Belgische personenauto’s op de Rootseweg in Eersel zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Beide gewonden zijn de bestuurders van de auto’s die door nog onbekende oorzaak omstreeks vijf uur frontaal op elkaar botsten. Een van de bestuurders kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer van Eersel worden bevrijd, de andere bestuurder werd zwaar gewond langs zijn voertuig aangetroffen. Drie ambulances en een trauma helikopter kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen. Het slachtoffer dat zwaar gewond langs zijn voertuig werd aangetroffen werd met spoed overgebracht naar het st. Elisabethziekenhuis in Tilburg. De andere bestuurder werd met ogenschijnlijk minder zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veldhoven. De ravage ter plaatse was groot en de Rootseweg moest geruime tijd volledig worden afgesloten voor al het verkeer. Pas in de avond, nadat de wrakstukken waren weggesleept, kon de politie de weg weer vrijgeven voor het verkeer.

Foto’s : Paul van Woerkum

© 2018, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.