OOSTELBEERS – Een ambulance en een groot aantal agenten zijn vrijdagavond uitgerukt voor ruzie aan de Hoogeindseweg in Oostelbeers. Het zou gaan om een uit de hand gelopen burenruzie, waarbij iemand met een onbekend voorwerp is neergestoken. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is volgens een ooggetuige met groot machtsvertoon een woning binnengevallen na het incident. Meerdere agenten drongen met schilden en kogelwerende vesten het pand binnen. Daar is niemand bij aangehouden. De politie laat weten dat de verdachte die het slachtoffer heeft neergestoken nog voortvluchtig is. Over de aanleiding van het conflict is nog niets bekend. De recherche is aanwezig om verder onderzoek te doen. Na de ruzie werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die is uiteindelijk niet geland.

Foto’s: Berry van Gaal

Update politie: Arrestatie na burenruzie

Oostelbeers – Twee mannen uit Oostelbeers raakten vrijdagavond 1 december gewond bij een burenruzie. Eén van de slachtoffers liep een steekwond op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere man werd later in het ziekenhuis aangehouden.

Wij kregen vrijdagavond rond 20.00 uur een melding van een ruzie bij een woning aan de Hoogeindseweg in Oostelbeers. Daar aangekomen bleek dat de bewoner een conflict had gehad met een buurtbewoner. De buurtbewoner zou ook een luchtbuks bij zich hebben gehad. Er ontstond een worsteling tussen de mannen, waarbij de één een steekwond opliep en de ander nog onbekend letsel. De buurtbewoner was na de ruzie weggelopen. Hij bleek naar het ziekenhuis te zijn gegaan voor behandeling. Daar werd hij later op de avond door ons aangehouden. Het slachtoffer met de steekverwonding is naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij weer naar huis. De aangehouden verdachte moest een nacht in het ziekenhuis blijven.

We onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld bij de woning op de Hoogeindseweg in Oostelbeers. Daar maakt ook een buurtonderzoek deel van uit. We zijn uiteraard altijd op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien of gehoord of weet je mee van de situatie? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.