Riethoven – In de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.00 uur heeft er een frontale botsing plaats gevonden op de N397. Een personenauto vanuit Eersel richting Valkenswaard raakte van de weg en klapte frontaal op een andere personenauto die hem tegemoet kwam. De man en vrouw in de auto zijn door de brandweer van Eersel en Bergeijk uit hun zwaarbeschadigde auto gehaald en overgebracht naar een ziekenhuis met nog onbekende verwondingen. De bestuurder van de andere auto is overgebracht met zwaar letsel naar het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg onder begeleiding van een trauma arts. De N397 is uren dicht geweest vanwege onderzoek van (VOA) Verkeers Ongevallen Analyse naar de toedracht van het ongeval. Takel- en Bergingsbedrijf Sprankenis heeft de twee zwaarbeschadigde auto’s geborgen.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.