BEST – Een 91-vrouw uit Best is woensdagochtend overvallen in haar huis toen ze nog lag te slapen. Een man ging haar woning aan de Molenkampseweg rond zes uur binnen. Volgens de politie is de bewoonster gewond geraakt bij de overval. Om die reden is een ziekenwagen bij het huis geweest. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer het fysiek redelijk maakt en aanspreekbaar is. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De dader is volgens de politie een man van ongeveer 1,60 meter. Hij heeft halflang zwart haar en droeg donkere kleding. Of de overvaller iets uit haar huis heeft meegenomen, is nog niet bekend. Het huis dat is overvallen, staat in het buitengebied van Best. De politie pakt de zaak serieus op en is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Zo zoeken forensisch rechercheurs in witte pakken in de woning naar sporen en ondervragen andere agenten mensen in de omgeving tijdens een buurtonderzoek.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.