BLADEL- Op de N284 ter hoogte van de Lange Trekken is rond 13.15 uur een auto in botsing gekomen met een vrachtwagen die uit de richting van Hapert kwam. De auto kwam uit de richting van de Lange Trekken in Bladel en werd bij het stoplicht geschept door de vrachtwagen. De auto met daarin vijf oudere personen raakte door de klap in de berm en raakte in de een sloot. Alle inzittende van de auto raakte door het ongeval licht gewond. Meerdere ambulances kwamen naar het ongeval. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de weghelft vanuit Hapert naar Bladel afgezet om hulpverleners de ruimte te geven. Er ligt ook een flink oliespoor. Dat word later opgeruimd. De vrachtwagen en auto worden geborgen.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.