LAGE MIERDE – Bij een ongeval op de N269 tussen Reusel en Tilburg is vrijdagmiddag de bestuurder van een groot bosbouwvoertuig gewond geraakt. De man raakte rond 15.10 uur op het Wellenseind in de buurt van vakantiepark De Hertenwei van de weg en kwam in een sloot terecht. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit om hulp te verlenen. Behalve de politie en ambulancedienst werden ook de brandweer en een helikopter opgeroepen. Uiteindelijk is de helikopter niet doorgekomen. Het slachtoffer is door de brandweer en ambulancemedewerkers zo voorzichtig mogelijk uit de cabine gehaald en daarna is hij met een ziekenauto overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger en graafmachine zijn ter plaatse om het bosbouwvoertuig te gaan bergen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto’s: Berry van Gaal

 

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.