OIRSCHOT – Op de A58 richting Eindhoven is vrijdagmiddag een ongeval gebeurd. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Oirschot. Bij het ongeval zijn een touringcar, vrachtwagen en een personenauto betrokken. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Beide slachtoffers zaten bekneld en zijn bevrijd door de brandweer. Beide zijn zwaargewond en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Volgens de politie lijkt het erop dat de touringcar op de auto is gebotst. Daarna kwam de auto klem te zitten tussen een vrachtwagen en de touringcar. In de auto zaten twee inzittenden. De touringcar had 40 Italiaanse passagiers bij zich. Niemand uit de bus raakte gewond.┬á De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Paul van Woerkum en Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.