BERGEIJK – Bij een ongeval in Bergeijk is dinsdagmorgen een wielrenner om het leven gekomen. De man kwam rond 6.25 uur op de Hoekerbeemden in botsing met een bestelbus. Hij kwam door de aanrijding in een sloot terecht. Voorbijgangers, medewerkers van de politie, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ze hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is niet helemaal duidelijk, mogelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld. De politie (VOA) is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de volledige toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus en de fiets meegenomen.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.