Een personenauto is zondagmiddag volledig uitgebrand op de N397 onder Riethoven. Tijdens het rijden bemerkte de chauffeur dat er iets niet goed was met zijn wagen waardoor hij een vluchthaven opzocht. Bij het verlaten van de wagen stond deze in een  mum van tijd in lichterlaaie. De brandweer van Bergeijk werd gealarmeerd en was snel ter plaatse maar kon de Volkswagen Golf niet meer redden. De blussingswerkzaamheden vergde enige tijd vanwege de benzinetank die gescheurd was waardoor benzine uitstroomde. De Bergeijkse watertankwagen moest eveneens ter plaatse komen om uiteindelijk met schuim de wagen definitief te blussen. De Provinciale weg tussen de afslag Riethoven en Westerhoven was ruim een uur afgesloten geweest voor al het verkeer. De wagen is uiteindelijk weggetakeld door een takelbedrijf.

Foto’s Paul van Woerkum

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.