Bladel- In een bungalow aan de Bossingel in Bladel heeft zondagavond een korte maar felle keukenbrand gewoed. De bejaarde bewoner van de bungalow ontdekte de brand rond 19:30 uur en alarmeerde de brandweer. Vanuit Bladel en Hapert kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse terwijl vanuit Eersel een officier van dienst uitrukte. Bij aankomst woedde de brand in de keuken die gepaard ging met een flinke rookontwikkeling. Met meerdere stralen werd de brand bestreden waarbij eveneens een overdrukventilator werd ingezet om de rook te verdrijven. De bewoner liep lichte brandwonden op en werd door de gealarmeerde ambulancedienst ter plaatse behandeld. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog onbekend. Voor de bewoner zal ander onderdak gezocht moeten worden aangezien de bungalow dermate brand en rookschade opliep dat deze voorlopig niet bewoonbaar is.

Foto’s Paul van Woerkum en Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.