Hapert – Zondagmorgen om 04.45 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Provincialeweg N284 in Hapert. Een goed beschonken jongeman reed met zijn fiets op de Provincialeweg, toen hij van achter aangereden werd door een auto. De fietser vloog over de auto en kwam hard terecht op het wegdek. De maximumsnelheid is 80 op deze weg. Politie en ambulance waren snel ter plaatse om hulp te bieden aan de jonge man. Maar wonder boven wonder stond de man zelf op en stapte zelf in de ambulance. Hij is nagekeken ambulance personeel, en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is thuis afgezet door de ambulance met zijn fiets. Politie spreekt over een engeltje op zijn schouder, dit had heel anders af kunnen lopen. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. Waarom de fietser op de Provincialeweg N284 reed is nog niet helder.

Foto’s: Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.