BLADEL – Bij een ongeval op de Rondweg N284 bij Bladel is zondagnacht een automobilist zeer ernstig gewond geraakt. De man verloor rond 0.35 uur op de Rondweg de macht over het stuur, raakte van de weg en botst tegen een boom. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse.

Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto gehaald en daarna door ambulancedienst met spoed en in uiterst zorgwekkende toestand overgebracht naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Volgens de politie zou de man zijn autogordel niet hebben gedragen en wordt voor zijn leven gevreesd. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Politie doet onderzoek wat er precies gebeurd is.

Foto’s Paul van Woerkun en Berry van Gaal

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.