POLITIE ZOEKT GETUIGEN:

BESTUURDER AUTO GEZOCHT

Op donderdag 23 maart 2017 werden rond 10:30 uur op de Berkterbeemden in Bergeijk enkele wielrenners aangereden door een personenauto. De bestuurder van de personenauto is na de aanrijding zonder te stoppen doorgereden. Zeker 4 wielrenners zijn gevallen waarvan er 2 met verwondingen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Wij zijn dringend op zoek naar de bestuurder van de auto of getuigen van het ongeval. De auto zou een licht grijze jeep-achtige auto zijn van vermoedelijk het model/type Land Rover Defender. Het kan echter ook een Toyota Land Cruiser geweest zijn. De auto trok een groot model grijze aanhanger, mogelijk een dubbelas aanhanger.

De bestuurder van de auto of getuigen kunnen zich melden via 0900-8844!
#oobrsc

© 2017, 112DeKempen – Alle rechten voorbehouden.